Advies en aanleg van duurzame installaties
zoals zonnepanelen, zonneboiler of warmtepomp

Duurzame energie

Lagere maandlasten, wie zegt daar geen “nee” tegen!? De sleutel tot energie besparen ligt bij uzelf. Want door zuiniger te zijn met stroom en gas draagt u bij aan energiebesparing.

Er zijn verschillende duurzame systemen. Bijvoorbeeld;

(Klik op de link om direct een offerte te berekenen)

Duurzame oplossingen

U kunt natuurlijk ook een van onze duurzame producten aanschaffen, waarmee u aanzienlijk kunt besparen op uw energierekening. Wij denken graag met u mee hoe u met uw project een verstandige investering kunt doen. U kunt natuurlijk voor één van de systemen kiezen, maar soms schuilt de kracht van een duurzame installatie juist in de combinatie van twee van deze systemen. Wij gaan per project samen met u als klant aan tafel om te kijken welke oplossingen voor het desgewenste gebouw rendabel zijn, dit doen wij met een gedegen berekening waarbij investeringskosten ten opzichten van energiebesparingen worden afgewogen. U wordt dus volledig op de hoogte gesteld van de daling van u energiekosten en terugverdientijd van u investering. Lagere maand lasten wie zegt daar “nee” tegen.

Meer informatie

Over mogelijkheden of over kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

0495 – 625462

  STUUR EEN BERICHT

Referentieprojecten

Wij verzorgen bij onze klanten heel divers werk. Ook voor advies en installatie van duurzame oplossingen kunt u bij Broens Installatiebedrijf terecht. Of het nou gaat om zonnepanelen of een warmtepomp, wij helpen u graag!

Copyright Broens Installatiebedrijf    •    Website door Bonsai media