Advies, aanleg van electra installaties die voldoen
aan de norm. Van tekening tot realisatie.

Electra installaties

Voor alle voorkomende elektroinstallaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen, zorgen voor de aanleg, het onderhoud en eventuele uitbreidingen. U kunt alle zorg voor uw elektrotechnische installatie met een gerust hart aan ons overlaten.

De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder andere;

  • Verlichting
  • Schakelaars
  • Groepenkasten
  • Bekabeling
  • Telefonie, data- en wifi netwerken
  • Domotica

Denk ook eens na over domotica

Domotica – ook wel huisautomatisering genoemd – is de integratie van technologie en diensten met als doel u meer comfort, veiligheid, sfeer en energiebesparing te bieden binnen uw woning of kantoor.

De nieuwste generatie domotica is standaard voorzien van een netwerkaansluiting. Via deze aansluiting kunnen audio/video, verwarming-, airco-, alarm- en andere systemen op een eenvoudige manier worden gekoppeld, zowel binnenshuis, als vanaf afstand waar ook ter wereld.

Hierdoor kan men thuis, maar ook op kantoor, apparaten, zoals binnen- buiten- en sfeerverlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, en multimedia via één bedieningspunt of smartphone aansturen en bedienen en zelfs volledig automatisch op basis van aanwezigheid, temperatuur, tijd, donker of licht.

Met een toenemende vergrijzing en het feit dat senioren steeds langer zelfstandig blijven wonen, zijn domotica toepassingen ideale hulpmiddelen voor de bewoner, maar ook voor de verzorgers.

Meer informatie

Over mogelijkheden of over kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

0495 – 625462

  STUUR EEN BERICHT

Referentieprojecten

Wij verzorgen bij onze klanten heel divers werk. Van het aanleggen van een paar extra stopcontacten tot aan complete installaties bij renovatie of nieuwbouw. Ook voor advies en installatie van duurzame oplossingen kunt u bij Broens Installatiebedrijf terecht.

Copyright Broens Installatiebedrijf    •    Website door Bonsai media