Advies, aanleg en onderhoud van sanitair,
verwarmingsinstallaties, waterleidingen en riolering.

Loodgieterswerk & CV installaties

Wij zijn trots op ons loodgieterswerk. Zowel het advies, de aanleg en het onderhoud van leidingen voor gas, water en ventilatie, kunt u aan ons toevertrouwen. We werken volgens de laatste richtlijnen en zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder andere;

  • Aanleg water- en gasleidingen.
  • Aanleggen van riolering naar rioolaansluitpunten
  • Leveren en monteren van zinken goten, bekledingen en hemelwaterafvoer
  • Aanleg van ventilatiesystemen (Natuurlijke, W.T.W., CO2/H2O gestuurd)
  • Vloerverwarming met warmte-verlies berekening
  • CV of warmtepomp installatie
  • Leveren en aansluiten van sanitair
  • Klimaatbeheersing (airco)

Sanitair

Onze specialiteit is het aanbieden van totaalontwerpen voor uw badkamer, waarbij wij alle werkzaamheden uitvoeren en u alle zorgen uit handen nemen. U kiest de tegels, het sanitair en de accessoires en wij zorgen er voor dat al uw wensen verwezenlijkt worden. Daarbij heeft u te maken met één aanspreekpunt die alles regelt, van sloop bij bestaande badkamers, tot stuc- en tegelwerken toe. Of het nu gaat om uw droombadkamer als particulier, of bij renovatiewerkzaamheden voor een zakelijke opdrachtgever; naast de aandacht voor comfort, wordt ook rekening wordt gehouden met de veiligheid.

Verwarming

U kunt bij ons terecht voor alle zaken voor het verwarmen van uw woning of bedrijf. Diverse soorten ketels en installaties kunnen wij voor u leveren en installeren, zodat u verzekerd bent van de juiste toepassing voor uw persoonlijke situatie. Ook voor radiatoren vloerverwarming en convectoren bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons totaalpakket aan verwarmen zit u er lekker warmpjes bij. Wij bieden u alles om het in uw huis comfortabel te maken met zowel een traditionele CV installatie alsook een duurzame installatie met bijvoorbeeld het gebruik van een warmtepomp.

Klimaatbeheersing (Airco)

klimaatbeheersing is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Een gecontroleerd systeem van temperatuur en relatieve luchtvochtigheid is niet alleen aangenaam maar vaak ook noodzakelijk. Met het oog op de warme zomers tegenwoordig (ook in ons land) is airconditioning niet langer louter luxe maar steeds meer een noodzaak. Vooral op uw slaapkamer is een goede klimaatbeheersing erg prettig. Een goede nachtrust leidt immers tot betere prestaties overdag en u voelt zich er duidelijk beter bij.

Voor levering plaatsing en een gedegen advies kunt uiteraard bij ons terecht zowel particulier als zakelijk.

Meer informatie

Over mogelijkheden of over kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

0495 – 625462

  STUUR EEN BERICHT

Referentieprojecten

Wij verzorgen bij onze klanten heel divers werk. Van het aansluiten of onderhouden van een CV Ketel tot aan complete installaties bij renovatie of nieuwbouw. Ook voor advies en installatie van duurzame oplossingen kunt u bij Broens Installatiebedrijf terecht.

Copyright Broens Installatiebedrijf    •    Website door Bonsai media